|
DÜĞÜNÜMÜZ VARRR !!! |
|
04-05-2010, 23:34
|
|||||||||
|
|||||||||
DÜĞÜNÜMÜZ VARRR !!!
![]() evet arkadaslar erkek dünyasına bir üye daha vermek üzereyiz oğlum TOLGA nın sünnetine gelebilecek herkes davetlidir adres için zaten herkes te telefonum ve msn im var olmazsa resimde de yazıyor görüselim adresi vereyim buyurun gelin ![]() 15 MAYIS CUMARTESİ 20:00----24:00 ARASI
|
|||||||||
|
05-05-2010, 0:23
|
|||||||||
|
|||||||||
|
RE: DÜĞÜNÜMÜZ VARRR !!!
Abi Hayirli uğurlu Olsun Şimdi Tam BJK li Olcak Desene,
Tolga Olm Bu Yaşa Neden biraktin Kaya Amcanın Selamı Var Sana ![]()
|
|||||||||
|
05-05-2010, 1:18
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Heytbe tolgamda tam erkek oluyo yha hayırlı uğurlu olsun abi şu okuldan kurtulabilirsem ordayız abi inş.
Viskiyi buzla vodkayı limonla hafiflettiğim gibi hayatı da alkolle hafiflettim. Önümde içkim oldukça bütün acılara saygım sonsuz...
|
|||||||||
|
05-05-2010, 16:20
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Ooo Tolga Simdi Tam Adam Oluyo..Hayirli Uğurlu Olsun Serkan Abi
![]()
_ ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ßµ®aK █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁ _
Her Hakkım Saklıdır® | l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³ |
|||||||||
|
08-05-2010, 14:13
|
|||||||||
|
|||||||||
|
olduda bitti maşallah ALLAH askerliğini ve düğünü'nü de yapmayı nasip etsin..
|
|||||||||
|
23-05-2010, 20:07
|
|||||||||
|
|||||||||
|
MAŞAALLAH YA OLMUŞ DÜĞÜN, KÜÇÜK BEY BÜYÜMÜŞ ERKEK OLMUŞ ARTIK..ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN ÇOKK TATLI MAŞAALLAH RESİMLERDEN BİLİYORUM..=) EMİNİM GZL Bİ SÜNNET DÜĞÜNÜ OLMUŞTUR BENİMDE YEĞENİMİN OLDU ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİ GEZİLER FELAN AKŞAMDA EĞLENCE SÜPER OLMUŞTU YA..
.......................mavii sevdasıııııııı........................
|
|||||||||
|
14-10-2010, 9:02
|
|||||||||
|
|||||||||
|
heheheee biraz geç bir mesaj olacak ama temiz olacak
allah damatlığını da gösterir inşllh hayırlı evlat olsunlar başka insan ne isteyebilir ki değil mi? benim oğlum doğduktan 3 gün sonra sünnet ettirdik zorunlu bir sünnet oldu o yüzden biraz buruk oluyorum sünnet düğünlerinde ama olsun allah böyle istemiş böyle oldu allah sağlık sıhhat versin hepsine sünnet elbiseleri de pek yakışmış canım
|
|||||||||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

İletişim
Üye Listesi
Takvim
Anasayfa

allah damatlığını da gösterir inşllh hayırlı evlat olsunlar başka insan ne isteyebilir ki değil mi? benim oğlum doğduktan 3 gün sonra sünnet ettirdik zorunlu bir sünnet oldu o yüzden biraz buruk oluyorum sünnet düğünlerinde ama olsun allah böyle istemiş böyle oldu allah sağlık sıhhat versin hepsine sünnet elbiseleri de pek yakışmış canım